Pakketten

Altijd inbegrepen

Premium HostingDagelijkse server backups
Verbeterde pagespeedFlexibel support
BeveiligingMalware verwijdering

Basis

Veilig en snel
v.a. € 69,-
  • Maandelijks onderhoud
  • Maandelijks cloud backup

Extra

Meerdere talen / leden websites
v.a. € 99,-
  • Maandelijks onderhoud
  • Één gecompliceerde plugin
  • Twee wekelijkse cloud backup

Ultimate

Perfect voor e-commerce
v.a. € 199,-
  • Twee wekelijks onderhoud
  • Woocommerce ondersteuning
  • Wekelijks cloud backup
  • Dedicated pagespeed optimalisatie

*Prijzen zijn per maand en excl. BTW

Wat wij doen

Onderhoud is maatwerk
Met een op maat afgestemd onderhoudsplan gaan we aan de slag

Elke WordPress website kan gebruik maken van verschillende plugins, maatwerk code en thema’s. Daarom is het van belang om goed te weten, waar extra aandacht nodig is tijdens het uitvoeren van onderhoud. Daarom ontwikkelen we voor elke website die gebruik maakt van ons onderhoudspakket een onderhoudsplan.

Premium managed hosting
Snelheid begint met een goede basis

Wij geloven in totaaloplossingen en wij geloven ook dat iedereen moet doen waar ‘hij/zij goed in is. Daarom werken wij samen met diverse partijen en is in elk pakket een premium managed hosting-omgeving inbegrepen. Zo zorgen we niet alleen voor een betrouwbare en snelle omgeving, maar kunnen we je ook efficiënt en snel helpen bij mogelijke problemen. Deze omgeving is volledig ingesteld op de meest effectieve workflow, zowel voor website ontwikkeling als onderhoud.

Strenge beveiliging
inclusief proactieve hack preventie

Mede door het grote marktaandeel van WordPress is het een populaire prooi voor hackers. Goed en regelmatig onderhoud uitvoeren is een goed begin om preventief kwetsbaarheden in je website op te lossen, maar we doen veel meer. Aan de server kant wordt je website uit voorzorg in de gaten gehouden, maar ook aan de website kant zorgen we voor een paar extra sloten. Mocht je toch gehackt worden, dan herstellen we de techniek achter je website naar de perfecte conditie.

Backups
voor als het echt mis gaat

Fijn, je hebt net een serie content gelanceerd, waar je hard aan gewerkt hebt of jouw online campagne heeft voor flink wat orders gezorgd in jouw webshop. Al deze data waar je jouw tijd of die van medewerkers in hebt zitten, wil je niet verloren zien gaan.

Mocht het ergens toch fout gaan, dan wil je altijd terug kunnen naar een recente backup, waar jouw data nog in staat. Ook dit verzorgen wij voor je. Afhankelijk van de omvang van jouw website en het type website, zullen we een backup advies afgeven. Als het bijv. (tijdelijk) nodig is, zou dat zelfs elk uur naar de cloud kunnen zijn.

Wat zeggen onze klanten

Meer informatie of advies nodig?

Heb je nog vragen of zou je graag eerst vrijblijvend een advies ontvangen. Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik een kijkje op je website.